Contact

Sporthal De Werft in Kaatsheuvel en Sport- en Cultuurcentrum De Wetering in Loon op Zand zijn multifunctionele complexen. Sporthal de Werft bestaat uit twee sportzalen en een dansstudio. Sport- en Cultuurcentrum De Wetering heeft de beschikking over een grote sporthal, een kleinere sportzaal, een foyer en 6 zalen voor verschillende doeleinden (waaronder een kelderzaal met bar).

Ook is er bij beide accommodaties een sportkantine met een uitgebreide keuken, waardoor u de dag in stijl af kunt sluiten. Sporthal de Werft en Sport- en Cultuurcentrum de Wetering zijn uitermate geschikt voor wedstrijden, kampioenschappen, toernooien, bedrijfsuitjes, feesten en andere evenementen.

Sporthal de Werft

De grote sporthal bij Sporthal de Werft heeft een oppervlakte van 1.175 vierkante meter. Er zijn verschillende materialen aanwezig voor het beoefenen van zaalsporten. Verder is er een tribune aanwezig voor de toeschouwers. De grote sporthal is uitermate geschikt voor het organiseren van grote evenementen, kampioenschappen of toernooien. De kleine sportzaal is 608 vierkante meter groot en is ideaal voor sportwedstrijden of trainingen. De dansstudio bij De Werft is voorzien van spiegel, waardoor er een optimale techniek geleerd kan worden.

Sport- en Cultuurcentrum de Wetering

Met een oppervlakte van 1.250 vierkant meter is er bij de grote sporthal van Sport- en Cultuurcentrum De Wetering voldoende ruimte voor het organiseren van een evenement of het beoefenen van uw sport.

Voor culturele evenementen is er een theaterzaal aanwezig, met een vast podium. Daarnaast zijn er 6 zalen aanwezig in Sport- en Cultuurcentrum de Wetering, van verschillende groottes. De grootste zaal heeft een oppervlakte van 75 vierkante meter, de kleinste zaal is 10 vierkante meter groot.

Een unieke zaal bij Sport- en Cultuurcentrum de Wetering is de Kelderzaal. Met zijn sfeervolle inrichting en bar is deze zaal ideaal voor familiedagen of feesten.

Sporthal De Werft

Huygenstraat 73

5171 EP Kaatsheuvel

T 0416 - 274 096

Neem contact met ons op

Sport- en Cultuurcentrum
De Wetering

Weteringplein 1

5175 BZ Loon op Zand

T 0416 - 363 736

Neem contact met ons op

Agenda

De agenda is momenteel leeg